VÆGFLISER I BREDT UDVALG

Flisekompagnie har et bredt udvalg af vægfliser. Det er meget individuelt, hvilken type vægflise man ønsker til ens hjem, vi har vægfliser i forskellige designs og størrelser, som passer til enhver smag. De kan hver især være med til at give dit hjem et unikt og nyt udtryk, hvilket vil pynte i de fleste rum. Alle vores vægfliser er i høj kvalitet, men der er alligevel forskel i prisklasserne, så alle kan være med rent økonomisk. 

Flisekompagniet har mange års erfaring med at servicere danske hjem med fliser. Vi er ligeledes klar til at pynte dit hjem med nogle flotte vægfliser. Det kræver bare, at du besøger vores domicil i Odense. Vi hjælper dig gerne med at udvælge de helt rigtige vægfliser, som du kan få glæde af i mange år fremover. Her kan du nemlig finde alt fra glaserede, rustikke, spanske og italienske vægfliser, afhængigt af hvad der tiltaler dig og passer ind i dit hjem.     

FÅ VALGT DE RIGTIGE VÆGFLISER
TIL BÅDE KØKKEN OG STUE

Hvis du køber vægfliser hos Flisekompagniet, er du sikker på at få valgt de rigtige. Det er vigtigt, at man får valgt nogle vægfliser, der både er flotte og praktiske.
Vi har erfaring med, hvad der virker og ikke virker. Så lad os hjælpe dig med at få udvalgt de helt rette vægfliser til dit hjem.
Vi kan tilbyde et utrolig stort og varieret udvalg af vægfliser, hvilket giver dig gode muligheder for at finde nogle interessante af slagsen.

Du vil kunne se vores udvalg på den store fliseudstilling i Odense. Hvis du lægger vejen forbi en af landets største fliseudstillinger, er vi klar på både at vejlede og rådgive dig. Det er ikke altid det letteste at vælge vægfliser og det hjælper vi dig gerne med. Samtidig er det meget normalt, at man har en lang række spørgsmål og dem er vores fliseeksperter klar til at besvare.

Udstillingen kan findes på Børstenbindervej og rummer ligeledes det nødvendige specialværktøjer til opsætning af fliserne.Det er afgørende at vægfliserne bliver opsat korrekt, for at det ser godt ud og det kan vores værktøj være med til at sikre.
Kig forbi eller kontakt os for at høre nærmere, så kan vores vægfliser være med til at pynte og forny dit hjem.  Fliser, du kan få glæde af i mange år fremover. r erfaring med, hvad der virker og ikke virker. Så lad os hjælpe dig med at få udvalgt de helt rette vægfliser til dit hjem. Vi kan tilbyde et utrolig stort og varieret udvalg af vægfliser, hvilket giver dig gode muligheder for at finde nogle interessante af slagsen. Du vil kunne se vores udvalg på den store fliseudstilling i Odense. Hvis du lægger vejen forbi en af landets største fliseudstillinger, er vi klar på både at vejlede og rådgive dig. Det er ikke altid det letteste at vælge vægfliser og det hjælper vi dig gerne med. Samtidig er det meget normalt, at man har en lang række spørgsmål og dem er vores fliseeksperter klar til at besvare. Udstillingen kan findes på Børstenbindervej og rummer ligeledes det nødvendige specialværktøjer til opsætning af fliserne.Det er afgørende at vægfliserne bliver opsat korrekt, for at det ser godt ud og det kan vores værktøj være med til at sikre. 

Kig forbi eller kontakt os for at høre nærmere, så kan vores vægfliser være med til at pynte og forny dit hjem.  Fliser, du kan få glæde af i mange år fremover.

Eksempler fra vores sortiment:

OUTLET
Kr. 395,00 Kr. 295,00
OUTLET
Kr. 495,00 Kr. 269,00
OUTLET
Kr. 395,00 Kr. 192,00