ITALIENSKE FLISER OG KLINKER GIVER EKSKLUSIVT LOOK

Der er noget helt specielt ved italienske fliser, der kan være med til at give dit hjem et mere eksklusivt look. Flisekompagniet forhandler de mest attraktive spanske og italienske fliser i samarbejde med de bedste producenter i verden. De italienske fliser i højeste kvalitet med til at give et frisk pust, der vil pynte i de fleste hjem. Gennem vores mangeårige erfaring i branchen, har vi fået opbygget et stærkt netværk og det er årsagen til, at vi kan tilbyde dig et fantastisk udvalg af fliser og klinker i høj kvalitet.

Udover at give et mere eksklusivt look, kan italienske fliser ligeledes give rummet et romantisk præg, hvis man har lyst til det. Italienske fliser indeholder mange små finesser, hvilket gør dem til et attraktivt valg.
Vi forhandler et varieret udvalg af italienske fliser, der gør, at vi helt sikkert har noget for enhver smag. Uanset om du ønsker en romantisk eller minimalistisk stil i dit hjem. Du har mulighed for at besøge vores store udstilling af fliser på vores adresse i Odense. Her vil du kunne se en lang række flisetyper i høj kvalitet.

ITALIENSKE FLISER KAN GIVE EN ROMANTISK STIL

Har du et ønske om at give dit hjem et romantisk særpræg, vil italienske fliser være et godt valg. Vi forhandler nemlig mange forskellige italienske fliser, der giver dette udtryk. Italienske fliser er specielt velegnet til opholdsrum, men man kan naturligvis selv bestemme, hvor man ønsker at lægge dem.
Hvis du er i tvivl om valg af fliser eller hvordan de skal lægges, vil vores fliseeksperter kunne hjælpe dig og besvare alle dine spørgsmål. Så hvis du besøger vores store udstilling på Børstenbindervej, vil du både have mulighed for at få rådgivning og finde de rette italienske fliser. Har du spørgsmål eller vil du høre nærmere, kan du altid kontakte os eller besøge vores flotte udstilling.

Eksempler fra vores sortiment:

OUTLET
Kr. 395,00 Kr. 295,00
OUTLET
Kr. 495,00 Kr. 269,00
OUTLET
Kr. 395,00 Kr. 192,00