GULVKLINKER I BEDSTE KVALITET

Når man skal vælge gulvklinker er det afgørende, at man først får klarlagt formålet med dem, for det er nemlig med til at afgøre, hvor slidstærke de skal være. Hvis du har behov for nye gulvklinker til dit køkken, vil det typisk være bedst at vælge slidstærke klinker, i og med der er meget bevægelse i køkkenet. Er det i stedet til nyt badeværelse, behøves der ikke være samme krav til slidstyrken, fordi man ikke slider lige så meget på dem.
Alle disse overvejelser er noget vores dygtige eksperter har prøvet mange gange og har stor erfaring med. Så de kan helt sikkert hjælpe dig med at finde frem til de rette gulvklinker, der passer til dine behov.
De vil ligeledes kunne hjælpe dig med meget andet, end kun lige at få valgt de rigtige klinker. Både når det kommer til det nødvendige værktøj eller selve lægningen af klinkerne, der kræver både viden og erfaring.

GULV KLINKER I FORSKELLIGE MØNSTRE

Flisekompagnie har et stort sortiment af både fliser og klinker, så hvis du har brug for gulv klinker til dit hus, har du muligheden for at lægge vejen forbi udstillingen. Den kan besøges på Børstenbindervej i Odense. På udstillingen vil du kunne se et enormt udvalg af gulvklinker, der både findes i forskellige mønstre, strukturer og prisklasser. Der burde derfor være noget af interesse for enhver smag. Det er i hvert fald vores hensigt, med det store udvalg. Vi tilbyder gulvklinker til alle, så det har ingen betydning, om du er professionel håndværker, eller gerne vil gøre det selv.

En af de klare fordele ved gulvklinker er, at de er lette at vedligeholde og samtidig er det muligt at lægge dem i frie rammer. Så du kan få skabt præcis den stil og det udtryk du ønsker. Hvis du er i tvivl om klinker er det rette valg for dig, så er vores eksperter klar til at hjælpe dig og forklare hvilke fordele og ulemper, der vil være forbundet med klinkerne. Du er velkommen til at besøge os på Børstenbindervej i Odense og se vores udvalg. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til den rette løsning, til de behov du måtte have til mønster, pris og meget mere. Alternativ kan du altid kontakte os for at få yderligere information. .

Eksempler fra vores sortiment:

OUTLET
Kr. 395,00 Kr. 295,00
OUTLET
Kr. 495,00 Kr. 269,00
OUTLET
Kr. 395,00 Kr. 192,00